Colouring Angels / Blonde

Standaard verzending 2 - 3 Werkdagen

Kleurversterkende Treatment.

Warme, peachy rosé tinten.

AUTUMN.ANGEL is een kleurversterkende treatment, ontwikkeld om de conditie van het haar te verbeteren, glans te geven aan het haar en een scala aan toning-oplossingen te bieden.

Versterkt astinten.
COOL.ANGEL is een kleurversterkende treatment, ontwikkeld om de conditie van het haar te verbeteren, glans te geven aan het haar en een scala aan toning-oplossingen te bieden. COOL.ANGEL versterkt astinten voor een koele afwerking van het haar. Daarnaast bevat de treatment Green Tea, Olive Leaf en Grape Seed om het haar te hydrateren en een lipglossachtige glans te geven.

Versterkt de romige, vanille beige tinten.
SUGARED.ANGEL is een kleurversterkende treatment, ontwikkeld om de conditie van het haar te verbeteren, glans te geven aan het haar en een scala aan toning-oplossingen te bieden. Daarnaast bevat de treatment Green Tea, Olive Leaf en Grape Seed om het haar te hydrateren en een lipglossachtige glans te geven.

Glansbevorderende treatment.
CRYSTAL.ANGEL is een glansbevorderende treatment, ontwikkeld om de conditie van het haar te verbeteren alsook een heldere toplaag te creëren. CRYTAL.ANGEL bevat Green Tea, Olive Leaf en Grape Seed welke enerzijds zorgen voor de hydratatie van het haar en anderzijds een lipglossachtige glans geven.
Hoe te gebruiken:
Breng gewenste COLOURING.ANGEL aan op net gewassen haar. Masseer het in op haar en hoofdhuid. Laat het 3 – 5 minuten inwerken en spoel het uit.
Belangrijke kenmerken:
• Parabeen- en sulfaatvrij
• Kleurpigmenten
• Neutraliseer ongewenste tonen
• Creëer glans
• Voedt met vocht
• Beschermt

Inhoud: 250 ml